firma debitare tabla

Cauti o firma de confectii metalice pentru a-ti realiza pe comanda copertina de intrare?

Cine nu isi doreste o fatada eleganta, chiar spectaculoasa, pe care o copertina de intrare o confera? Copertinele realizate din fier forjat pot fi realizate in diferite dimensiuni si modele, conform cerintelor estetice ale fiecarui proiect in parte. 

Copertinele sunt elemente populare regasite atat deasupra usilor, cat si deasupra ferestrelor, indeplinind un scop practic, de protectie, insa infrumuseteaza totodata aspectul cladirii unde sunt montate. 

O copertina intrare din fier forjat este un detaliu care nu va fi trecut cu vederea de vizitatori, indiferent ca este vorba despre proprietate privata, locuinta sau un spatiu unde se desfasoara un business. 

Ce avantaje aduce o copertina de intrare realizata din fier forjat?

Fierul forjat este, fara doar si poate, un material excelent pentru articolele de amenajare si constructie exterioare. Este facil de intretinut, nu necesita lucrari de mentenanta complicate, este durabil si permite prelucrarea in estetica si modelele dorite. Astfel, o copertina de intrare din fier forjat prezinta proprietati fizice, chimice si estetice net superioare celor realizate din alte materiale.

Rezistenta unei copertine fier forjat este, prin urmare, atributul in functie de care acest materiale este catalogat cel mai avantajos pentru elementele de amenajare pentru exterior. 

Intretinere si mentenanta facila

Odata montata, nu va fi nevoie de lucrari de mentenanta, in special gratie durabilitatii si rezistentei fierului forjat. In rest, la nevoie, praful se curata facil, fiind mai degraba nevoie de siguranta in timpul curatarii, avand in vedere pozitionarea copertinei. 

Protectie contra precipitatiilor

Poate inainte de toate, copertinele sunt extrem de utile in timpul sezonului ploios sau in timpul iernii: picaturile de ploaie si fulgii de nea sunt impiedicate sa ajunga pe treptele intrarii sau pe prag, pe usi, ferestre, asigurand protectie materialelor care ar putea fi uzate din cauza actiunii directe a apei provenite de la precipitatii. 

Protectie UV

Cu o copertina intrare fier forjat spatiul este protejat nu doar de precipitatii, in sezonul ploios si rece, ci pe toata durata anului, de razele puternice ale soarelui, care sunt oprite de materialul calitativ protector al copertinei montate. Proprietarii si invitatii lor se pot bucura de timp de calitate petrecut in exterior, avand confortul umbrei in zilele cu soare puternic. 

De ce sa alegi o firma confectii metalice pentru realizarea copertinei de care ai nevoie?

Desigur, ai putea sa alegi un model predefinit de copertina, care deja exista pe piata. 

Dar ce te faci daca nu se imbina armonios cu stilul arhitectural exterior al cladirii tale? Sau daca dimensiunile nu sunt cele potrivite? Sau daca iti doresti ceva desprins din imaginatia ta?

Sunt atatea aspecte care pot fi usor rezolvate de catre o firma de confectii metalice cu experienta…

Modele unice de copertine intrare din fier forjat realizate de Master Metal

Master Metal se numara printre expertii realizarii articolelor din fier forjat realizat prin debitare cu plasma care bifeaza toate exigentele domeniului. Pentru ca produsele finale obtinute prin acest procedeu sa fie de cea mai inalta calitate este nevoie de materiale premium, aparatura utilizata si expertiza operatorilor care o opereaza. 

De aceea, in cadrul firmei Master Metal se investeste constant in aparatura de ultima generatie, sunt utilizate tehnologii avansate, furnizand articole realizat prin debitare cu plasma si oxi-gaz. In aceasta maniera, clientilor le sunt garantate articole debitate de calitate si costuri avantajoase. 

Ce alte produse pot fi realizate prin procedeul de debitare cu plasma?

Metalul – fierul forjat – este unul dintre materialele potrivite pentru proiecte diverse de amenajare si decor, incepand de la obiecte decorative, elemente de amenajare interioare si pana la elemente de amenajare si constructie exterioare. Astfel, din fier forjat pot fi executate pentru uz civil, urmatoarele:

 • structuri de gard
 • porti si ornamente
 • grilaje
 • scari de acces
 • balustrade pentru scari si balcoane
 • structuri metalice pentru garaje
 • copertine de intrare

Totodata, fierul forjat, in multitudinea variantelor in care poate fi prelucrat in forma finala, este potrivit pentru elemente decorative si amenajare de dimensiuni mici, ce pot fi integrate cu bun gust in interior, oricare ar fi tipul de spatiu:

 • rafturi
 • carcase de calorifer
 • suporti
 • ornamente

Clientii solicitanti beneficiaza de expertiza specialistilor

Deoarece majoritatea clientilor cunosc doar in general domeniul, Master Metal asigura furnizarea informatiilor necesare pentru alegerea celei mai bune solutii, respectiv selectarea elementelor potrivite de constructie si amenajare, precum si indicatii la montaj. 

Master Metal asigura consultanta in vederea selectarii solutiei adaptate proiectelor clientilor

Nimic nu se compara cu siguranta deciziei atunci cand este nevoie de stabilirea si achizitia produselor pentru realizarea proiectelor de amenajare cu o copertina de intrare sau alte articole realizate din fier forjat. Cei de la Master Metal ofera consultanta de la inceputul colaborarii: identificarea solutiei pentru fiecare proiect, personalizarea articolelor debitate, indicatii de montaj. 

In plus, pe langa articolele de amenajare disponibile, Master Metal asigura servicii adiacente, pe care clientii le pot solicita:

 • serviciul de vopsitorie la compresor/pistol sau electrostatic;
 • transport in toata tara, la adresa mentionata de clientul solicitant.

Master Metal asigura servicii complete de debitare cu plasma (cu specificatie: tabla de maxim 100mm), sudura, indoire, sudura, finisare, confectii metalie, precum si articole din fier forjat, care pot fi integrate in proiectele de amenajare interioare si exterioare: masca de calorifer, obiecte decorative, copertina de intrare, porti si panouri din tabla traforata. 


CONTACT

Telefon – 0742 828 049

Mail – contact@mastermetal.ro

Website – www.mastermetal.ro 

Adresa – B-dul Metalurgiei, Nr.78 – Sector 4, Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like