FORAJE PUTURI ILFOV

[heading title=”FORAJE PUTURI ILFOV” align=”left” line=”true”][/heading]

 

Societatea noastra este specializata in executia de foraje puturi Ilfov, dar si in alte zone ale tarii, asa ca ne puteti contacta cu incredere pentru a beneficia de servicii de calitate superioara, la preturi avantajoase, indiferent de locatia voastra.

Fie ca aveti nevoie de servicii foraje puturi de mica sau mare adancime, echipa noastra este cea mai in masura sa intervina pentru a duce la indeplinire asteptarile voastre cele mai exigente. De ce? Pentru ca dispune de o experienta vasta, executand in decursul activitatii de peste 10 ani, numeroase proiecte de succes.

In cazul puturilor de mica adancime, apa este obtinuta mult mai usor, pe cand in cazul puturilor de mare adancime, lucrurile stau putin altfel, dar nu cu mult diferit pentru ca suntem o echipa cu experienta, gata sa faca fata celor mai complexe provocari.

Activitatea noastra a cunoscut, in ultimul deceniu, experienta si profesionalism in domeniul forajului, iar acest lucru poate fi confirmat in orice moment de catre clientii nostri multumiti.

Tot din respect pentru acestia si pentru munca noastra, in cadrul tuturor lucrarilor pe care le realizam, utilizam exclusiv materiale de cea mai buna calitate si ne mandrim cu eticheta lucrului bine facut de mai bine de un deceniu, pe piata romaneasca.

[heading title=”DESPRE FORAJE PUTURI ILFOV” tag=”h2″] [/heading]
[featureback icon=”fa fa-calendar-check-o” title=”EXECUTIE RAPIDA”][/featureback][featureback icon=”fa fa-credit-card-alt” title=”PRETURI MICI”][/featureback][featureback icon=”fa fa-check” title=”PROFESIONALISM”][/featureback]
[featureback effect=”effect2″ icon=”fa fa-car” title=”UTILAJE PERFORMANTE”][/featureback][featureback effect=”effect2″ icon=”fa fa-percent” title=”GARANTIA LUCRARII”][/featureback][featureback effect=”effect2″ icon=”fa fa-bar-chart” title=”MENTENANTA”][/featureback]

ETAPE DE EXECUTIE FORAJE PUTURI ILFOV

[button btn_text=”SUNA PENTRU OFERTA” btn_link=”tel:0721438812″ size=”size2″ style=”style3″ round=”big” color=”#ffffff” bg_color=”#dd3333″ bo_color=”#ffffff”]

Etapele de executie ale forajelor de puturi, difera de la caz la caz, unele fiind, bineinteles, comune. Echipa noastra stie sa intervina optim pentru indeplinirea asteptarilor clientilor si pentru livrarea celor mai bune rezultate de fiecare data cand vine vorba de foraje puturi Ilfov, dar nu numai.

Va asteptam cat mai curand solicitarile pentru a obtine o oferta personalizata de pret si pentru a beneficia de solutii customizate, intotdeauna eficiente!

 

[sliserv num=”6″]
[heading title=”DE CE FORAJE PUTURI ILFOV” tag=”h3″ align=”left” line=”true”][/heading]

Un put forat reprezinta un foraj ce are o adancime mai mare de  60 metri, ce ajunge pana la nivelul unui strat de apa si care face posibila alimentarea cu apa potabila sau menajera.

Apeland la specialistii companiei noastre, veti beneficia de cele mai bune solutii pentru orice tipuri de cerinte in ceea ce priveste aceste servicii de foraje puturi Ilfov, la cel mai bun raport calitate-pret.

Solutiile oferite sunt adaptate fiecarui caz in parte, echipa oferind consultanta, proiectare, executie si garantie.

  •         Un foraj solicitat de catre o persoana juridica/firma, necesita un studiu hidrogeologic si aviz de la Apele Romane, constructia lui realizandu-se la o adancime mare ceea ce presupune materiale mai rezistente.
  •         Un foraj destinat unei case, necesita apa dintr-un acvifer de medie adancime, cat mai buna, ceea ce inseamna ca o izolare a acviferului freatic cu impuritati este cel mai important lucru.
  •         Un foraj pentru irigatii trebuie sa reuseasca sa preia toata apa disponibila in acvifer, fara sa aiba pierderi de sarcina hidraulica. Astfel, constructia lui presupune un diametru mare de sapare.
[button btn_text=”SUNA PENTRU OFERTA” btn_link=”tel:0721438812″ size=”size2″ style=”style3″ round=”big” color=”#ffffff” bg_color=”#dd3333″ bo_color=”#ffffff”]