FORAJE PUTURI ILFOV

 

Societatea noastra este specializata in executia de foraje puturi Ilfov, dar si in alte zone ale tarii, asa ca ne puteti contacta cu incredere pentru a beneficia de servicii de calitate superioara, la preturi avantajoase, indiferent de locatia voastra.

Fie ca aveti nevoie de servicii foraje puturi de mica sau mare adancime, echipa noastra este cea mai in masura sa intervina pentru a duce la indeplinire asteptarile voastre cele mai exigente. De ce? Pentru ca dispune de o experienta vasta, executand in decursul activitatii de peste 10 ani, numeroase proiecte de succes.

In cazul puturilor de mica adancime, apa este obtinuta mult mai usor, pe cand in cazul puturilor de mare adancime, lucrurile stau putin altfel, dar nu cu mult diferit pentru ca suntem o echipa cu experienta, gata sa faca fata celor mai complexe provocari.

Activitatea noastra a cunoscut, in ultimul deceniu, experienta si profesionalism in domeniul forajului, iar acest lucru poate fi confirmat in orice moment de catre clientii nostri multumiti.

Tot din respect pentru acestia si pentru munca noastra, in cadrul tuturor lucrarilor pe care le realizam, utilizam exclusiv materiale de cea mai buna calitate si ne mandrim cu eticheta lucrului bine facut de mai bine de un deceniu, pe piata romaneasca.

DESPRE FORAJE PUTURI ILFOV


EXECUTIE RAPIDA

PRETURI MICI

PROFESIONALISM

UTILAJE PERFORMANTE

GARANTIA LUCRARII

MENTENANTA

ETAPE DE EXECUTIE FORAJE PUTURI ILFOV

SUNA PENTRU OFERTA

Etapele de executie ale forajelor de puturi, difera de la caz la caz, unele fiind, bineinteles, comune. Echipa noastra stie sa intervina optim pentru indeplinirea asteptarilor clientilor si pentru livrarea celor mai bune rezultate de fiecare data cand vine vorba de foraje puturi Ilfov, dar nu numai.

Va asteptam cat mai curand solicitarile pentru a obtine o oferta personalizata de pret si pentru a beneficia de solutii customizate, intotdeauna eficiente!

 

servicii conexe foraje puturi

Foraje Puturi

Serviciul de foraje puturi se efectueaza pentru a ajunge si scoate la suprafata, apa potabila.

denisipari puturi

Denisipari Puturi

Beneficiaza din nou de apa curata, potabila, potrivita pentru menaj si treburile casnice.

reabilitari decolmatari puturi

Reabilitari – Decolmatari

Cand luati decizia de forare a unui put, este intelept sa lucrati cu specialistii din domeniu.

piloti forati

Piloti Forati

Asigurm servicii de consultanta pentru selectarea tipologiei de piloti forati necesara proiectelor.

epuismente

Epuismente

Denumite si asecari, sunt realizate atunci cand anumite lucrari de constructie necesita si excavatiile in pamant.

servicii conexe foraje puturi

Alte Servicii

Pe langa serviciile enumerate, va stam la dispozitie si cu alte servicii, precum…

DE CE FORAJE PUTURI ILFOV

Un put forat reprezinta un foraj ce are o adancime mai mare de  60 metri, ce ajunge pana la nivelul unui strat de apa si care face posibila alimentarea cu apa potabila sau menajera.

Apeland la specialistii companiei noastre, veti beneficia de cele mai bune solutii pentru orice tipuri de cerinte in ceea ce priveste aceste servicii de foraje puturi Ilfov, la cel mai bun raport calitate-pret.

Solutiile oferite sunt adaptate fiecarui caz in parte, echipa oferind consultanta, proiectare, executie si garantie.

  •         Un foraj solicitat de catre o persoana juridica/firma, necesita un studiu hidrogeologic si aviz de la Apele Romane, constructia lui realizandu-se la o adancime mare ceea ce presupune materiale mai rezistente.
  •         Un foraj destinat unei case, necesita apa dintr-un acvifer de medie adancime, cat mai buna, ceea ce inseamna ca o izolare a acviferului freatic cu impuritati este cel mai important lucru.
  •         Un foraj pentru irigatii trebuie sa reuseasca sa preia toata apa disponibila in acvifer, fara sa aiba pierderi de sarcina hidraulica. Astfel, constructia lui presupune un diametru mare de sapare.
Suna pentru oferta