DENISIPARI PUTURI - O OPERATIUNE CARE TREBUIE EFECTUATA FRECVENT

Serviciile de denisipari puturi trebuie solicitate atat pentru forajele neexploatate, ci si pentru cele cu regim de exploatare frecvent. Trebuie retinut ca denisiparea reprezinta o lucrare normala pentru intretinerea putului, care se efectueaza periodic. Intervalul de realizarea este stabilit in functie de exploatarea putului, respectiv in functie de dimensiuni (marimile fantelor care formeaza filtrele screen).

Pentru a beneficia de apa potabila, cei care utilizeaza puturi sau fantani trebuie sa ne contacteze pentru efectuarea procedurii de denisipare. Innisiparea fantanii folosita inseamna o apa contaminata, scaderea debitului, iar cu timpul, capacitatea de a functiona corect este redusa considerabil.

Suna pentru oferta

DENISIPARI PUTURI - CAUZE SI REZOLVARI

Innisiparea fantanilor si puturilor reprezinta procesul prin care particulele fine de nisip din sol patrund in interior, fenomen care poate cauza blocarea filtrelor de apa, fiind astfel nevoie de curatarea profesionala – servicii denisipari puturi.

IN CE CONSTA PROCEDURA DE DENISIPARE?

Pentru a beneficia din nou de apa curata, potabila, potrivita pentru menaj si treburile casnice, specifice oricarei gospodarii, clientii trebuie sa tina cont de termenul periodic de verificare si realizare lucrari denisipari puturi.

Iata ce beneficii aduce colaborarea cu echipa noastra:

  • Veti beneficia din nou de apa potabila;
  • Permeabilitatea solului este marita;
  • Numarul resurselor de apa din forajul utilizat (puturi, fantani) va creste;
  • Pierderile de sarcina si zona activa a filtrului sunt reduse.

Cand trebuie realibilitat un put ?
Reabilitarea puturilor prin denisipare este realizata prin hidrofracturare. Hidrofracturarea se refera la crearea sistemelor de inchidere etansa a forajului utilizat, ulterior injectandu-se apa si aer la presiuni ridicate. Intregul proces determina ca in stratul acvifer sa apara fisuri ce conduc la cresterea semnificativa a debitului. Cel mai frecvent, sunt remarcate cresteri de debit considerabil mai mari decat debitele initiale ale puturilor reabilitate.

CARE SUNT PRETURILE PRACTICATE PENTRU DENISIPARE PUTURI?

Privind preturile, suntem cu totii interesati de un cost mic. Echipa noastra dovedeste ca lucrarile efectuate corect nu trebuie sa coste mult, astfel ca preturile pe care le practicam sunt printre cele mai mici pe piata de profil.

Echipele noastre isi desfasoara activitatea pe zonele: Bucuresti, Ilfov, Calarasi, Giurgiu, Ialomita, Dambovita, dar clientii din alte orase si zone ne pot solicita serviciile.

Avand o experienta de mai mult de 10 ani, echipa Foraje Puturi Construct dispune de tehnologie – utilaje performante si metode de lucru eficiente pentru a executa corect si rapid operatiunea de denisipare.

Suna pentru oferta