EPUISMENTE

In domeniul forajelor si al celor conexe, epuismentele sunt lucrari care sunt realizate pentru a reduce nivelul apei subterane, in asa fel incat sa functioneze optim, fara probleme de siguranta sau de natura tehnica.

PRETURI MICI, TIMP REDUS DE LUCRU

Pe langa preturile accesibile, clientii isi doresc ca lucrarile de constructii sa fie realizate in timp util. Experienta de peste 10 ani ne permite sa efectuam lucrarile solicitate in cel mai scurt timp posibil, de la data transmiterii cererii.

CAND E NEVOIE DE EPUISMENTE?

Epuismentele mai poarta numele de asecari si sunt realizate atunci cand anumite lucrari de constructie necesita si excavatiile in pamant. Cu ajutorul sistemelor de epuisment este posibila scaderea panzei freatice, la costuri reduse si cu rezultate calitative. In prezent, epuismentele reprezinta varianta cea mai economica, rapida si avantajoasa pentru beneficiarii lucrarile de constructii realizate, putand fi o solutie permanenta sau temporara, conform specificatiilor de proiect. Cel mai frecvent, epuismentele sunt executate perimetral, iar pompele care se introduc sunt cu debite mari, fiind esential sa functioneze fara incetare. Dupa cateva zile de la instalarea sistemului, este verificat nivelul panzei freatice, iar daca se remarca faptul ca a scazut putin, se vor inlocui pompele cu alte modele, cu debite mai mari. Prin urmare, este nevoie de o echipa specializata in realizarea si monitorizarea sistemelor de epuismente.

  • Costuri reduse de executie.
  • Scazi nivelul apei (temporar sau permanent) simplu si rapid.
  • Eficiente pentru regenerarea ambientala.
  • Asigura parametri optimi pentru viitoarele constructii.

DE CE SA OPTEZI PENTRU EPUISMENTE? PUTURI?

Atunci cand se lucreaza cu o companie specializata, epuismentele reprezinta o solutie inteligenta, cu ajutorul careia se reduc costurile de eliminare a problemelor generate de apa subterana. Alternativa principala este crearea unor fundatii speciale, cum sunt peretii mulati, care necesita investitii mai mari. Echipa noastra preia astfel de proiecte in zonele: Bucuresti, Ilfov, Dambovita, Giurgiu, Calarasi, Ialomita, precum si in alte zone, acolo unde sunteti localizat sau unde se desfasoara lucrarile pentru care este nevoie de epuismente.

EPUISMENTE LA PRETURI FOARTE MICI

Realizam epuismente pentru diverse lucrari de constructii, cum sunt bazinele ingropate, subsolurile, canalizarile, lucrari metrou. Echipa noastra se ocupa cu proiectarea, realizarea si supravegherea instalatiilor complete de epuismente, spre a sustine beneficiarii in demersurile executiei diverselor lucrari. Scopul nostru este de a elimina problema apelor subterane, respectiv de a evita numeroasele problemele survenite in cazul in care epuismentele sunt incorect proiectate si realizate. Avantajele colaborarii cu compania noastra nu sunt corelate doar cu calitatea lucrarilor efectuate, ci si cu preturile pe care le practicam; indraznim sa afirmam ca avem cele mai mici preturi de pe piata de profil.

Suna pentru oferta