FORAJE PUTURI - OFERIM GARANTIA LUCRARII REALIZATE!

Fie ca vorbim despre mediul casnic sau cel profesional, accesul la apa este absolut indispensabil. Exista, insa, cazuri in care apa este o resursa care necesita actiuni specifice pentru a fi obtinuta. Aici intervine o echipa specializata pe oferirea de servicii de foraje puturi, care face posibil accesul la apa, pentru desfasurarea oricarui tip de activitate. Folosim in acest scop doar materiale de cea mai buna calitate si utilaje performante, punand la dispozitia clientului intreaga noastra experienta, fapt ce garanteaza reusita lucrarii, indiferent de complexitatea acesteia. Clientul va beneficia de apa perfect curata, limpede si fara depuneri, plus o durata mare de viata a putului prin prisma tubulaturii din PVC de cea mai buna calitate.

Suna: 0721438812

Foraje de mica si de mare adancime

Serviciul de foraje puturi se efectueaza pentru a ajunge si scoate la suprafata, apa potabila.
Puturile de apa sunt clasificate in doua mari categorii:
– puturile de mica adâncime ;
– puturi de mare adâncime.

INFORMATII UTILE

Echipa noastra poate efectua foraje in orice tip de sol, indiferent de adancimea la care se afla apa, oriunde in Romania. Punem la dispozitie toate materialele necesare si venim cu utilaje performante care sa faciliteze acest proces, Colaboram cu oameni cu o experienta de peste 10 ani in acest domeniu, care s-au confruntat cu cele mai complexe situatii de-a lungul timpului, aspect care ii recomanda ca profesionisti.

Atunci cand ne gandim la foraje puturi ne imaginam probabil niste sapaturi pana la panza freatica, ceva amenajari si gata, ai o sursa de apa potabila. Intre momentul in care echipa demareaza lucrarea si pana cand clientul beneficiaza de apa se afla un proces destul de complex, care consta in:

  • Etapa de inceput, in care se efectueaza saparea gaurii de foraj pana la panza freatica.
  • Determinarea pozitiei straturilor de apa (prin procedura numita carotaj electric).
  • Realizarea coloanei de tubare.

Alte etape in procesul foraje puturi sunt: denisiparea si spalarea, dezinfectia putului si limpezirea apei.

CONTACTEAZA-NE PENTRU PRET SI OFERTE SUPLIMENTARE

Realizam foraje puturi pentru a satisface necesitatile fiecarui client. Fie ca se doreste execuria unei forari pentru alimentarea cu apa potabila a caselor (foraje puturi de mica si medie adancime), cu apa menajera sau pentru irigatia gradinilor (foraje puturi de mare adancime). In plus, putem realiza si alte tipuri de servicii, precum denisipari puturi, decolmatari puturi, reabilitari si lucrari de mentenanta.
Apeleaza la prfesionisti pentru a scapa de grijile viitoare! Pentru o oferta personalizata, sunati-ne in cel mai scurt timp!

Suna pentru oferta