PILOTI FORATI

Pilotii forati reprezinta elemente structurale de fundare de adancime, care se confectioneaza din beton armat sau beton, fiind o varianta economica pentru sustinerea structuri de constructii grele.

CONSULTANTA PENTRU CUMPARAREA PILOTILOR FORATI

Echipa noastra asigura servicii de consultanta pentru selectarea tipologiei de piloti forati necesara proiectelor desfasurate.

Asadar, pentru a va ajuta sa luati cele mai potrivite decizii in privinta noului put de apa, va stam la dispozitie cu toate informatiile necesare.

SUNA PENTRU OFERTA

MODALITATE DE REALIZARE SI TIPOLOGIE

Pilotii tubati forati sunt confectionati utilizand o coloana metalica formata din tronsoane de tuburi de lungimi, grosimi si diametre diferite, conform specificatiilor de proiect. Pe scurt, carcasa de amatura reprezienta un ansamblu de otel beton ce rezulta din calculele de rezistenta realizate de inginerul proiectat conform standardelor in vigoare, cu care se vor arma pilotii.

Tipologie piloti forati:

  • Dupa modul de distributia incarcaturii axiale in teren se disting pilotii flotanti si pilotii purtatori pe varf.
  • Dupa modalitatea de confectionare, pilotii se impart in piloti prefabricati (metal, lemn, fie din beton armat sau beton precomprimat) si piloti executati pe loc.
  • Dupa modul de realizare a gaurilor, avem pilotii executati pe loc prin batere, prin forare sau vibrare, piloti fara tubaj, piloti cu tubaj recuperabil sau nerecuperabil, piloti cu tubaj forat in uscat. In plus, tinand cont de efectul avut de procedeul de realizare a gaurilor, asupra terenului de lucru, exista piloti de dislocuire si piloti de indesare.
  • Dupa materialele de confectionare, pilotii se impact in piloti din metal, din lemn, din beton simplu si piloti din beton precomprimat.

UNDE SE FOLOSESC PILOTII FORATI

In constructii, varianta de fundare pe piloti este adoptata atunci cand terenul de fundare este regasit la adancimi mari, iar incarcaturile determinate de constructie vor fi si ele mari. De regula, folosirea pilotilor este corelata cu existata unor straturi compresibile la suprafata terenului pe care se lucreaza. Bineinteles, solutia de fundare pe piloti este adoptata conform studiilor tehnico-economice, care sa demonstreze ca este cea ma optima decizie, comparativ cu celelalte solutii de fundare directa pe terenuri naturale sau imbunatatite, constructii civile sau industriale.

PRETURI ACCESIBILE SI CALITATE RIDICATA

De la proiectare, selectare si realizarea proiectelor din domeniul forajelor, echipa noastra realizeaza toata gama de servicii conexe, la preturi imbatabile, mentinand constant calitatea lucrarilor efectuate.

Suna pentru oferta