DECOLMATARI SI REABILITARI PUTURI

Sa locuiesti la curte inseamna ca te bucuri de numeroase beneficii, dar trebuie sa te preocupe si intretinerea spatiului: gradina, alimentare apa, intretinere casa. Astfel, pe cat de avantajoasa este constructia unui foraj – put, fantana – utilizatorii trebuie sa inteleaga importanta realizarii corecte, iar ulterior, sa se asigure ca realizeaza lucrarile de denisipari, decolmatari si reabilitari puturi.

Echipa noastra va sta la dispozitie pentru executie foraje, respectiv cu toate recomandarile de intretinere, punandu-va la dispozitie si lucrarile periodice: decolmatari si reabilitari puturi, astfel cand dumneavoastra si intreaga familie sa beneficiati de apa potabila, permanent.

SUNA PENTRU OFERTA

CE TREBUIE SA STII DESPRE INTRETINEREA PUTURILOR DE APA

Atunci cand se ia decizia de forare a unui put, este intelept sa se lucreze cu specialistii din domeniu: forajul propriu zis si tubarea trebuie sa fie realizate corect.

IN CE CONSTA SERVICIILE DE DECOLMATARE SI REABILITARE PUTURI

Ne adresam celor care utilizeaza frecvent forajele, dar si celor care nu le-au mai utilizat de o perioada: acestea trebuie reabilitate, curatate, igienizate. Decolmatarea nu este o operatiune complicata, ci este mai degraba o lucrare esentiala pentru mentenanta si intretinere. Mai exact, este un procedeu prin intermediul caruia se elimina podul sau dopurile de nisip care se formeaza in timp, la toate forajele. Efectuam lucrarile de reabilitare prin retubare cu ajutorul solutiilor de filtrare de ultima generatie pentru forajele vechi de alimentare cu apa, la care sunt identificate defectiuni si probleme privind calitatea apei pompate – prezenta prafului, impuritatilor, a nisipului. Forajele pot fi reabilitate prin retubarea cu sectiuni mai mici, din materiale calitative, prin metode speciale, spre a reda functionalitatea optima a putului.

  • Vei avea apa curata si potabila.
  • Ne deplasam in zona unde locuiesti
  • Preturile cerute sunt foarte mici.

SERVICII PE CARE LE EXECUTAM IREPROSABIL

Reparatiile si intretinerea echipamentelor sunt esentiale pentru durabilitatea puturilor cu apa, iar noi dispunem de tot ce este necesar pentru a realizara reparatii, denisipari, decolmatari, in scurt timp dupa ce ne contactati. Oferim servicii ireprosabile in zonele: Bucuresti, Ilfov, Calarasi, Giurgiu, Ialomita, Dambovita, insa la cerere, ne deplasam si alte localitati.

PRETURI ACCESIBILE SI CALITATE RIDICATA PENTRU REABILITARI SI DECOLMATARI PUTURI

Temandu-se de costuri, utilizatorii nu tin cont de recomandarea specialistului, de a efectua peridic denisiparea/decolmatarea. Firma noastra vine in sprijinul dumneavoastra cu metode moderne, echipe instruite si preturi impatabile la ora actuala pe piata de profil. Noi va recomandam sa respectati termenul stabilit pentru realizarea lucrarilor de decolmatare si denisipare, dar mai ales atunci cand remarcati impuritati in apa.

Suna pentru oferta